phone 02/251.54.76

UITVERKOCHT - Project BRION

Luxueus wonen op een boogscheut van Brussel en Mechelen.

Ons nieuwbouwproject Brion ligt op een boogscheut van het mooie centrum van Vilvoorde. Winkels en scholen zijn dan ook op loopafstand bereikbaar. Vilvoorde is de laatste jaren echt booming en er zijn dan ook veel leuke, hippe winkels en eetadresjes bijgekomen.

Tegelijkertijd geniet je van optimale bereikbaarheid:  het treinstation van Vilvoorde, met tal van busverbindingen, ligt op amper 5 minuten fietsen van het project. Steden als Brussel, Leuven, Gent, Mechelen en Antwerpen zijn allemaal snel en vlot bereikbaar.

Niet alleen de ligging is een grote troef, ook de mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur die met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen worden afgewerkt doen je hart sneller slaan. 

Ons kleinschalig project bestaat uit 13 moderne en lichtrijke appartementen die beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers met een ruim privaat terras. Vanuit de leefruimtes krijg je meteen toegang tot het zonnige terras, waar je heerlijk kan genieten. De appartementen op het gelijkvloers genieten van een tuintje met privatief genot.
Onder het gebouw bevindt zich nog een ruime parkeergarage met autostaanplaatsen, garageboxen en private bergingen die rechtstreeks gekoppeld zijn aan een parkeergelegenheid.


Alle appartementen worden volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen en hoe je je appartement binnen afwerkt, bepaal je bovendien nog helemaal zelf volgens jouw smaak en budget. Zo heb je de mogelijkheid om je eigen ‘thuis’ te creëren.

De moderne en strakke architectuur van dit project zorgt voor een aangename woonomgeving die aan alle kwaliteitsvereisten van hedendaags wonen voldoet. Kortom, Residentie Brion staat synoniem voor jarenlang zorgeloos woonplezier!

!!! Verlaagde btw van 6% !!!
Er dient tijdelijk slecht 6% btw betaald te worden op de constructieprijs indien u aan volgende voorwaarden voldoet:
- enigste woonst (indien reeds een andere woonst in bezit is mag het aan 6% verkocht worden als die oude woonst voor 31 december volgend op het jaar van de verkoop verkocht is)
- natuurlijk persoon, geen vennootschappen
- zelf bewonen
- max oppervlakte (netto) van 200m² (enkel ruimtes vanaf 4m² tellen mee)

Indien u hiervoor in aanmerking komt dan telt de prijs van de financiële fiche met 6% btw!

Raadpleeg hier het lastenboek: Lastenboek


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x