phone 02/251.54.76

UITVERKOCHT - Project RUBENS

Kleinschalig, gezellig en luxueus appartementscomplex met kantoorruimte in Vilvoorde.

Net buiten het centrum van Vilvoorde realiseert Cleo Construct de residentie Rubens. Dit nieuwbouwproject ligt op een boogscheut van het mooie centrum van Vilvoorde. Het station van Vilvoorde bevindt zich bovendien op amper 5 minuten fietsen van het project. Ook winkels en scholen bevinden zich in de nabije omgeving. De autostrade ligt op nog geen 5km, dus steden als Brussel, Leuven, Gent, Mechelen en Antwerpen zijn allemaal snel en vlot bereikbaar.
Op nog geen 100 meter van residentie Rubens ligt ook het grote park De 3 Fonteinen, een oase van groen en rust met een mooie Franse tuin, een Engels landschapspark, grote speeltuin en veel wandelmogelijkheden.

Door haar ligging heeft residentie Rubens dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jonge gezinnen als een ouder publiek. Maar niet alleen de ligging is een grote troef, ook de mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur. 

Residentie Rubens biedt 4 appartementen aan met 1 of 2 slaapkamers, allen voorzien van een mooi en ruim privĂ© terras.  Daarnaast zijn er voor alle appartementen ook garageboxen en staanplaatsen voorzien. De duplex-woning beschikt over 3 slaapkamers en een privĂ©-tuin. Op de gelijkvloers komt er een kantoorruimte.

De appartementen en duplexwoning beschikken over een aangename leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken en berging. Ze genieten ook van een grote lichtinval en wordt afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen wat resulteert in een comfortabele en aangename woonplek.
Als koper kan u uw appartement volledig naar eigen wens en budget aanpassen.
Zo voelt u zich meteen thuis in uw nieuwe woonst!

Kortom, met Residentie Rubens kiest u voor betaalbaar en kwalitatief wonen nabij het mooie centrum van Vilvoorde!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x