phone 02/251.54.76

UITVERKOCHT - Project STEENKAPPER

Luxueuse appartementen in Vilvoorde

Ons nieuwbouwproject Steenkapper wordt gebouwd naast ons (afgewerkt) project Brion en ligt dan ook op een boogscheut van het centrum van Vilvoorde. Winkels en scholen zijn dan ook op loopafstand bereikbaar. Je geniet van optimale bereikbaarheid:  het treinstation van Vilvoorde, met tal van busverbindingen, ligt op amper 5 minuten fietsen van het project. Steden als Brussel, Leuven, Gent, Mechelen en Antwerpen zijn allemaal snel en vlot bereikbaar.

Niet alleen de ligging is een grote troef, ook de mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur die met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen worden afgewerkt doen je hart sneller slaan. 

Ons kleinschalig project bestaat uit 7 moderne en lichtrijke appartementen die beschikken over 1 of 2 slaapkamers met een ruim privaat terras. Vanuit de leefruimtes krijg je meteen toegang tot het zonnige terras, waar je heerlijk kan genieten. De appartementen op het gelijkvloers genieten van een tuintje met privatief genot.
Onder het gebouw bevindt zich nog een ruime parkeergarage met autostaanplaatsen en private bergingen die rechtstreeks gekoppeld zijn aan een parkeergelegenheid.


Alle appartementen worden volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen en hoe je je appartement binnen afwerkt, bepaal je bovendien nog helemaal zelf volgens jouw smaak en budget. Zo heb je de mogelijkheid om je eigen ‘thuis’ te creëren.

De moderne en strakke architectuur van dit project zorgt voor een aangename woonomgeving die aan alle kwaliteitsvereisten van hedendaags wonen voldoet. {{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x